VR300 Robotstofzuiger

             

 

VOOR ALS U NOG WAT ANDERS TE DOEN HEEFT 

 

Functies van de App

1. Snelle toegang tot alle hoofdfuncties
2. Instellen van planningen
3. No-Go lijnen instellen op de plattegrond
4. Virtuele reinigingskaart na het stofzuigen
5. Uitgebreide schoonmaak statistieken

 

 

 

 

 

 

Gebruik terwijl je onderweg bent

Dankzij de slimme Kobold-robot-app voor iOS en Android kan het schoonmaken op elk moment worden gestart terwijl u onderweg bent. U kunt vooraf zelf tijd en dag instellingen ingeven maar ook vanuit uw app de robot aanzetten om direct schoon te maken, zodat als u thuis komt alles er weer netjes uit ziet.

De robot heeft de mogelijkheid om 3 plattegronden op te slaan ( 3 verdiepingen) en deze plattegronden kunt u onderverdelen in zones (bijv, keuken, woonkamer, garage) zodat de robot niet altijd alles hoeft te reinigen. U kunt zelf kiezen wanneer welke ruimte wordt gereinigd.

Na de reiniging zal de robot u een kaart sturen met het gereinigde oppervlak en de tijd die hij daarvoor nodig had.

Indien de robot de ruimte niet in 1 keer kan reinigen zal deze bij 20% van de batterijcapaciteit teruggaan naar de basis (rood) en zch weer opladen om daarna op de plek waar hij gebleven was weer te beginnen met schoonmaken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Automatisch Updaten

Met de Kobold-robot-app worden software-updates heel gemakkelijk “over the air” uitgevoerd. Als de robot is verbonden met het WLAN, geeft de app informatie over beschikbare software-updates die direct kunnen worden gedownload en geïnstalleerd.

 

 

 

 

 

 

 

Amazon Alexa Spraakbesturing

Het gaat nog slimmer: de VR300 lobbyt ook voor je met je stem. Met Amazon Alexa volgt hij jou naar het woord en maakt Neem een ​​pauze, begin met schoonmaken, rijd naar het basisstation of informeer u over het batterijniveau. Maak spraakoproepen voor een schoon huis met Amazon Alexa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makkelijk te reinigen

Als de opvangbak vol is, kunt u de inhoud gemakkelijk door de aanzuigopening stofzuigen met uw hand- of vloerzuiger. Dit is bijzonder hygiënisch en ideaal voor mensen met allergieën, omdat u niet in contact komt met het vuil. De zuig opening past perfect op onze Kobold-stofzuigers  maar u kunt ook de meeste in de handel verkrijgbare stofzuigers gebruiken. Natuurlijk kunt u de container ook eenvoudig verwijderen om te legen.

 

 

 

 

 

 

Slimme Sensoren

De Vr300 maakt gebruik van een aantal slimme sensoren. De Kobold VR300 detecteert meubels en obstakels, remt er zachtjes voor en beweegt er om heen. Hij overwint moeiteloos drempels, herkent trappen en draait zich om.
De unieke laserscanner icm. de ultrasone technologie detecteert 98% van alle obstakels. Met deze methode reinigt de robotstofzuiger elk appartement zeer efficiënt. Een laserscanner roteert 5 keer  per seconde en registreert de omgeving van de robot in een straal van ongeveer 4 meter en weet op deze manier precies waar hij zich bevind in de ruimte

 

 

 

 

 

Automatisch Opladen

Wanneer de VR3000 moet worden opgeladen stuurt hij zichzelf terug naar het oplaadstation alwaar hij dan begint met opladen. Nadat hij klaar is met opladen gaat hij automatisch verder waar hij gebleven was. Eén acculading kan afhankelijk van de instellingen en het huis wel tot 120m2 reinigen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Eenvoudig onderdelen vervangen

Borstels en onderdelen worden vies en slijten uiteindelijk door het gebruik. De VR300 zit zo eenvoudig in elkaar, dat u makkelijk borstels kunt schoonmaken en eventueel kunt vervangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werkt uitstekend op tapijt en harde vloeren

De Kobold VR300-zuigrobot maakt indruk met een sterke zuigkracht op harde vloeren zoals parket, tegels en op tapijten. De Kobold VR300 toont zijn uitstekende reinigingsklasse en overtuigt met verbeterde stofabsorptie op tapijt en harde vloer. Dankzij de geïntegreerde klimhulpmiddelen overtreft de Kobold VR300 moeiteloos drempels tot en met 2 cm hoogte en tapijten tot 1,5 cm hoog.

 

 

 

 

 

 

 

Innovatieve borstel en praktische vorm

De innovatieve ronde borstel met rubberen flappen en borstelstrips zorgt voor een uitstekende stofabsorptie. De zijborstel transporteert vuil direct naar de ronde borstel: dit zorgt voor netheid op alle verdiepingen. Dankzij het platte ontwerp en de praktische D-vorm bereikt de Kobold VR300 alle hoeken en zorgt hij voor schone randen, tot aan elke rand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De VR300 Set bestaat uit het volgende:

  • 1 VR300 Robotstofzuiger
  • 1 VR300 Zijborstel
  • 1 VR300 Filter
  • 1 VR300 Basisstation
  • Gebruiksaanwijzing

 

 

 

 

 

 

Onderscheidingen van de VR300 Robotstofzuiger