VK200 STEELSTOFZUIGER

 

DE NIEUWE GENERATIE STOFZUIGERS

ZODAT U ZICH THUIS FIJN VOELT 

 

De Kobold VK200 is compact, ongelofelijk handzaam en levert waanzinnige prestaties. Hij verlicht u het huishouden en zorgt voor een schoon en fris huis

De VK200 heeft met de nieuwe EB400 een zuigmond met automatische vloerdetectie. Borstelsnelheid, hoogte en zuigkracht worden automatisch aangepast aan de vloer waarop u werkt. Eén zuigmond voor alle vloeren.

ENERGIE EFFICIËNT

Vorwerk heeft met de nieuwe Kobold VK200 de beste machine ooit gecreërd met:

De beste prestaties zonder in te boeten op kwaliteit en gebruiks gemak.

De telescopische steel maakt er een mooie kleine unit van om op te bergen, of om met de slang mee stof te zuigen. Met uitgeschoven steel, ergonomisch verantwoord stofzuigen , met plezier en zonder een apparaat achter u aan te slepen.  En met een LED indicator die u verteld hoe het met de zuigkracht gesteld is.

 

 

PREMIUM STOFZAK EN FILTRATIE

Stof opzuigen is één, maar het daarna niet meer uitblazen is een moeilijke opgave. Simpelweg een filter plaatsen is vaak niet de oplossing, want een filter loopt vol, de zuigkracht neemt hierdoor af , want de lucht krijgt steeds meer weerstand en moet vervangen worden. Dit gebeurt echter veelal niet en is meestal kostbaar. 

Vorwerk heeft bij het ontwerk van de KOBOLD VK 200 gekozen voor een premium stofzak met HEPA klasse 14 filtratie. Dit zorgt ervoor dat stof voor 99,99% wordt afgevangen en dat de lucht die uitgeblazen wordt schoon is. Uitermate geschikt voor mensen met allergieën. Daarnaast bevat elke nieuwe zak koolstofkorrels om vervelende geuren te absorberen. Dus elke nieuwe zak is een nieuw schoon filter, optimale zuigkracht en een schoon en fris huis. 

 

        

 

NIET ALLÉÉN OM STOF TE ZUIGEN

In Duitsland zeggen ze “SAUGWISCHEN” in Nederland kunnen we het niet in 1 woord beschrijven……. of toch wel?

UNIEK!

ZUIGEN EN DWEILEN IN ÉÉN BEWEGING

 

KOBOLD SP600

Niet meer eerst het hele huis hoeven te zuigen of te vegen voordat u gaat dweilen. Met de Kobold SP600 opzetstuk kunt u in 1 beweging beide doen!

Soms zeggen beelden meer dan 1000 woorden

Indien u geen Duits verstaat , zet u dan het geluid uit. De beelden spreken voor zich

 

 

 

Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijkheden die de Kobold VK200 u kan bieden :