VR200 Robotzuiger

UW VOORDEEL DOOR DE ROBOTSTOFZUIGER

 

VOLAUTOMATISCH EN ZELFSTANDIG

De Kobold VR200 zuigt uw ruimte altijd wanneer u dat wilt. Volledig automatisch en het liefst als u niet thuis bent. U kunt hem aanklikken bij het weggaan of instellen op vaste tijden en dagen.

Hij reinigt moeiteloos alle oppervlakken  en zuigt onder meubels en overwint obstakels van 2 cm hoog. Krachtig en efficiënt zoals u van een Vorwerk mag verwachten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een korte uitleg ( in het Duits) , de beelden spreken voor zich.

 

ZO WERKT DE ROBOTSTOFZUIGER

 

OPTIMALE STOFOPNAME

De VR200 neemt dankzij een nieuwe borstel nog meer stof op van de vloer. De innovatieve borstel met rubberstrips draaien 30 maal per seconde en ligt erg dicht aan de zijkant van de stofzuiger . De zijborstel brengt het vuil naar binnen waarna de borstel het opneemt, dus schoon langs de randen maar ook in de hoeken en gaten.

 

 

 

 

 

 

HINDERNIS EN TRAP HERKENNING

Talrijke sensoren maken het mogelijk dat de Kobold VR200 meubels en hindernissen opmerkt afremt en er moeiteloos omheen zuigt. Sensoren aan de onderzijde herkennen diepte en zorgen ervoor dat uw Kobold stopt, zich omdraait en de weg vervolgd.

 

 

 

 

 

 

PRECIEZIE IN DE HOEKEN EN LANGS KANTEN

Gestuurd door inteligente software en 3 ultrasone sensoren, rijdt de VR200 precies langs plinten, wanden en meubels. Door zijn D-vorm komt hij in alle hoeken en kan zo precies en grondig alles reinigen.

 

 

 

 

 

 

 

ZUIGT ONDER DE MEUBELS

De Kobold VR200 komt in elk hoekje van uw huis. Door zijn nieuw vormgegeven huis met de geringe hoogte van 9 cm , kan hij onder meubels door en bereikt zo elke plek.

 

 

 

 

 

 

 

 

STOFVRIJ LEGEN DOOR ZUIGOPENING

Als de vuilopslag vol is geeft de VR200 dit automatisch aan. U kunt eenvoudig met stofzuiger dit comparitiment leegzuigen. Dat is natuurlijk bijzonder hygiënisch en snel omdat u niet met het vuil in contact komt. Onze Kobold is hier het meest geschikt voor. Natuurlijk kunt u middels het groene lipje de vuilcontainer uit de VR200 nemen en legen.

 

 

 

 

 

 

BESTURING MIDDELS AFSTANDSBEDIENING

De nieuwe afstandsbediening zorgt ervoor dat u de VR200 eenvoudig kunt bedienen. U kunt het gewenste programma op afstand kiezen of zelfs de robot een richting uit sturen waar het bijvoorbeeld extra vies is.

 

 

 

 

 

 

 

STIL EN LIEF VOOR DIEREN -STERK TEGEN HAREN

Als huisdier bezitter zult u zich verheugen op de VR200, omdat deze haren en vuil moeiteloos verwijdert uit uw huis. Dat bespaart u veel tijd en moeite. Met slechts 67dBa is de VR200 mooi stil en laten uw dieren ongemoeid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GERUIK VAN DE ROBOTSTOFZUIGER

 

RUIMTE-REINIGING (LINKS) EN SPOT-REINIGING (RECHTS)

De Kobold VR200 zuigt normaal een ruimte baan voor baan af. Dankzij zijn unieke laser-technologie doet hij dit op de meest efficiënte wijze in vakken van 4 m2. Als de akku leegt raakt vindt hij zijn weg terug naar hetbasisstaion alwaar hij zichzelf oplaad om daarna weer te beginnen op de plek waar hij is gestopt met zuigen. Bij Spot-reiniging wordt er een plek van 1.5 x 1.2m volgens hetzelfde baan voor baan principe gezogen.

Verder is de VR200 simpel programmeerbaar om voor u schoon te maken als u er niet bent. U kunt zelfs voor elke weekdag apart een tijd instellen. Daarnaast is de VR200 uitgerust met een ECO-functie waarmee hij nog stiller is en tot wel 90 minuten lang kan werken op één acculading.

 

DE KOBOLD VR200 IS GEWOON OM VERLIEFD OP TE WORDEN

 

 

TOT SLOT, DE KOBOLD VR200 WORDT GELEVERD MET:

DE KOBOLD VR200 SET BESTAAT UIT DE VOLGENDE ONDERDELEN:

  1. VR200 robotstofzuiger
  2. VR200 zijborstel
  3. VR200 filter
  4. VR200 basisstation
  5. VR200 afstandsbediening
  6. VR200 magneet begrenzing
  7. Handleiding

 

 

 

 

De Kobold VR200 is met de volgende awards bekroond