VC100 Kruimelzuiger

 

UW VOORDEEL DOOR DE KRUIMELZUIGER

 

Modern en stijlvol design
Het stijlvolle design zorgt ervoor dat de VC100 past in elk huis. De Kobold VC100 kan zowel liggend, staand als hangend worden opgeborgen.

 

Eenvoudig in gebruik
Door de ideale gewichtsverdeling, waarbij het zwaartepunt in het handvat zit, is het gebruik van de VC100 ligt in de hand.

 

Optimale zuigprestaties
Met zijn 2 zuigniveau’s kan de VC100 kleine en grote vervuilingen zonder moeite aan.

 

Eenvoudig opaden
Het eenvoudige opbergsysteem werkt als laadstation. Uw VC100 is daarom altijd klaar voor gebruik. De zuigkracht blijft, door de nieuwe Lithium-ion batterijen, tot wel 15 minuten gelijk.

 

 

 

COMFORTABEL IN DE HAND

ERGONOMISCH DESIGN EN OPTIMALE GEWICHTSVERDELING

Met een gewicht van 650 gram , waarbij het zwaartepunt in het handvat is gesitueerd, is de KOBOLD VC100 uiterst licht. Hierdoor is hij eenvoudig te hanteren en zijn ergonimische handvat zorgt voor plezierig werken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EXTRA STERKE LITIUM-ION ACCU

LANGE LEVENSDUUR EN CONSTANTE ZUIGKRACHT

De nieuwe litium-ion accu garandeert de een constante zuigkracht tijdens de hele batterijduur. In zuigstand 2 kunt u 8 minuten lang stofzuigen en in de normale stand (1) tot wel 15 minuten. De netjes geïntegreerde LED-indicator laat u zien hoe het het met de acuulading is gesteld en bij het opladen hoever deze is opgeladen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HANDIG EN SNEL

SNEL EVEN TUSSENDOOR

De Kobold VC100 kan met de optionele NC10 opzetstukken ook makkelijk en snel gebruikt worden in de kleinste hoekjes, gaten en sleuven. De NC10 bestaat uit een tuitvormigmondstuk en een stofborsteltje. Beide klikt u eenvoudig op de voorkant van de VC100 . U kunt deze in de webshop meebestellen.

 

 

 

 

 

 

Wat zit er bij de standaard uitvoering


De VC100 bestaat uit de volgende  onderdelen:

  1. VC100 accuzuiger
  2. VC100 laadstation
  3. VC100 oplaadkabel
  4. VC100 filter (zit in de zuiger)
  5. VC100 handleiding

Optie : NC10 bestaat uit:

  1. stofborstel
  2. kierenzuiger